Øverst pÄ siden
PERSONVERNERKLÆRING

Sist oppdatert 17. Juni 2023



Velkommen til ParTech og vÄr nettside og nettbutikk pÄ www.partech.no. Denne personvernpolicyen beskriver vÄre metoder for Ä samle inn, bruke, beskytte og dele de personopplysningene vi samler fra deg nÄr du besÞker nettstedet vÄrt og bruker tjenestene vÄre.
 
Generell Informasjon
Hvilken lov gjelder?
I prinsippet vil vi kun bruke dine personopplysninger i samsvar med gjeldende personvernlover, spesielt Norges personopplysningslov av 15. juni 2018 nr. 38 og EU's motstykke General Data Protection Regulation ("GDPR").
 
Hva er personopplysninger?
Personopplysninger er enhver informasjon relatert til personlige eller materielle forhold som gjelder en identifisert eller identifiserbar person. Dette inkluderer for eksempel navnet ditt, fĂždselsdato, e-postadresse, postadresse eller telefonnummer, samt online identifikatorer som IP-adressen din.
 
Hva er behandling?
"Behandling" betyr enhver operasjon eller sett med operasjoner som utfÞres pÄ personopplysninger, uavhengig av om det skjer automatisk eller ikke. Begrepet er bredt og dekker stort sett enhver hÄndtering av data.
 
Hvem er ansvarlig for databehandlingen?
Den ansvarlige part i henhold til personoppslysningsloven og GDPR er ParTech AS, Storebotn 43, 5309 KleppestÞ, Norge ("ParTech", "vi", "oss", eller "vÄr"). Hvis du har spÞrsmÄl om denne policyen eller vÄr praksis for databeskyttelse, kan du gjerne sende e-post til post@partech.no, ringe +47 55 98 19 00 eller skrive til oss pÄ adressen ovenfor.
 
Hva er de juridiske grunnlagene for behandling?
I samsvar med PDL og GDPR, mÄ vi ha minst ett av fÞlgende juridiske grunnlag for Ä behandle dine personopplysninger:
 
● Samtykke – Dette er nĂ„r vi har bedt deg om Ă„ gi eksplisitt tillatelse til Ă„ behandle dataene dine for et bestemt formĂ„l.
 
● Avtale – Dette er nĂ„r vi behandler informasjonen din for Ă„ oppfylle en avtale vi har inngĂ„tt med deg eller svare pĂ„ meldingene dine, e-poster, innlegg, anrop, osv.
 
● Berettiget interesse – Dette er nĂ„r vi baserer oss pĂ„ vĂ„re interesser som en grunn til behandling, generelt er dette for Ă„ gi deg de beste produktene og tjenesten pĂ„ den sikreste og mest passende mĂ„ten. SelvfĂžlgelig, fĂžr vi baserer oss pĂ„ noen av disse legitime interessene, veier vi dem mot dine interesser og sĂžrger for at de er overbevisende nok og ikke vil forĂ„rsake noen uberettiget skade.
 
● Juridisk forpliktelse – Dette er nĂ„r vi har en lovbestemt eller annen juridisk forpliktelse til Ă„ behandle informasjonen, som for arkivering eller etterforskning av kriminalitet.
 
Data vi automatisk samler inn
Loggdata
Selv om du ikke logger inn eller registrerer deg pÄ nettstedet vÄrt, men bare surfer pÄ nettstedet, blir data samlet inn, lagret og behandlet av oss. Dette inkluderer spesifikt IP-adressen til datamaskinen din, dato og tidspunkt for tilgang, navn og URL pÄ den Äpnede filen, brukt nettleser, antall overfÞrte bytes, status for sidehenting, Þktnings-ID, henvisende URL.
Hosting
For Ä tilby nettstedet vÄrt, bruker vi tjenestene til Sana Commerce fra tjenesteleverandÞren Sana Commerce EMEA B.V. som behandler all data i forbindelse med driften av nettstedet vÄrt pÄ vÄre vegne. Det juridiske grunnlaget for databehandlingen er vÄr legitime interesse i Ä tilby nettstedet vÄrt.
 
Tilveiebringelse av butikken
Vi bruker ogsÄ butikksystemet til Sana Commerce. Alle data som samles inn i butikken vÄr behandles pÄ Sana Commerce sine globale servere. Det juridiske grunnlaget for databehandlingen er vÄr legitime interesse i Ä tilby butikken vÄr.
 
Informasjonskapsler (Cookies)
Vi bruker sÄkalte informasjonskapsler pÄ nettstedet vÄrt. Informasjonskapsler er informasjonsstykker som overfÞres fra vÄr webserver eller tredjeparts webservere til nettleseren din og lagres der for senere henting. Informasjonskapsler kan vÊre smÄ filer eller andre typer informasjonslagring. Det er forskjellige typer informasjonskapsler: i) NÞdvendige informasjonskapsler. NÞdvendige informasjonskapsler er nÞdvendige for Ä tilby et korrekt og brukervennlig nettsted; og ii) Ikke-nÞdvendige informasjonskapsler. Ikke-nÞdvendige informasjonskapsler er alle informasjonskapsler som ikke faller innenfor definisjonen av nÞdvendige informasjonskapsler, slik som informasjonskapsler som brukes for Ä analysere din atferd pÄ et nettsted ("analytiske" informasjonskapsler) eller informasjonskapsler som brukes for Ä vise deg annonser ("annonserings" informasjonskapsler).
 
Som fastsatt i Norges MarkedsfĂžringskontrolloven (“MFL”) og EUs direktiv om personvern og elektronisk kommunikasjon (“PECD”), mĂ„ vi innhente samtykke for bruk av Ikke-nĂždvendige informasjonskapsler. For mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker, vennligst se vĂ„r Cookie Policy. Det juridiske grunnlaget for behandlingen er vĂ„r legitime interesse og ditt samtykke.
 
Samtykke til informasjonskapsler
Nettstedet vÄrt bruker et sÄkalt verktÞy for samtykke til informasjonskapsler for Ä innhente ditt samtykke til lagring av informasjonskapsler og for Ä dokumentere dette samtykket. NÄr du gÄr inn pÄ nettstedet vÄrt, blir fÞlgende personopplysninger overfÞrt til oss: a) Ditt samtykke eller tilbakekall av ditt samtykke; b) Din IP-adresse; c) Informasjon om nettleseren din; d) Informasjon om enheten din; d) Tidspunkt for besÞket ditt pÄ nettstedet. Grunnlaget for behandlingen er vÄr legitime interesse og ditt samtykke.
 
Google Fonts
Vi integrerer skrifttyper fra leverandÞren Google LLC, hvor brukerens data kun brukes for Ä vise skrifttypene i brukerens nettleser. Integrasjonen er basert pÄ min legitime interesse i en teknisk sikker, vedlikeholdsfri og effektiv bruk av skrifttyper, deres ensartede visning og med tanke pÄ mulige lisensrestriksjoner for deres integrasjon. Det juridiske grunnlaget for denne behandlingen er vÄr legitime interesse.
 
Google Maps
Nettstedet vÄrt bruker Google Maps API for visuelt Ä vise geografisk informasjon. NÄr du bruker Google Maps, samler, behandler og bruker Google ogsÄ data om besÞkendes bruk av kartfunksjonene. Du kan finne mer informasjon om databehandling av Google i Googles personvernregler. Der kan du ogsÄ endre dine personlige personverninnstillinger i personvernsenteret. Integrasjonen av Google Maps representerer en legitim interesse.
 
Google Tag Manager
Vi bruker Google Tag Manager av Google LLC som lar nettsidekoder bli administrert via et grensesnitt. Google Tag Manager implementerer kun koder. Ingen informasjonskapsler settes, og ingen personopplysninger samles inn. Google Tag Manager utlÞser andre koder som kan samle inn data, men har selv ikke tilgang til disse dataene. Det juridiske grunnlaget for Ä bruke Google Tag Manager er vÄr legitime interesse.
 
Matomo
Vi bruker Matomo (tidligere kjent som Piwik), en tjeneste levert av InnoCraft Ltd, for nettanalyse. Innunder rekkevidden av Matomo-analysen behandles fÞlgende data basert pÄ vÄre legitime interesser (dvs. interesse i analysen, optimalisering og Þkonomisk drift av vÄr nettbaserte tjeneste): a) typen og versjonen av nettleseren du bruker, b) operativsystemet du bruker, ditt opprinnelsesland, datoen og tidspunktet for serverforespÞrselen, c) antall besÞk, tiden du tilbringer pÄ nettstedet og d) de eksterne linkene du klikker pÄ. Brukerens IP-adresse anonymiseres fÞr den lagres.
 
Google Analytics
Vi bruker Google Analytics levert av Google LLC, pÄ vÄrt nettsted. Google Analytics bruker informasjonskapsler for Ä analysere hvordan brukere bruker nettstedet vÄrt pÄ tvers av flere enheter. Informasjonen som genereres av informasjonskapslene om din bruk av nettstedet vÄrt overfÞres til og lagres av Google, inkludert overfÞring til USA. FÞlgende data behandles gjennom bruk av Google Analytics: a) 3 byte av IP-adressen til systemet som ble kalt opp av nettstedets besÞkende (anonymisert IP-adresse), b) nettstedet som ble kalt opp, c) nettstedet hvorfra brukeren nÄdde den Äpne siden pÄ mitt nettsted (refererende), d) delsidene som ble Äpnet fra nettstedet, e) tiden brukt pÄ nettstedet, og f) hyppigheten av tilgang til nettstedet. Google sier at det ikke vil knytte din IP-adresse til annen data de har. Du kan deaktivere sporing av Google Analytics for fremtiden ved Ä laste ned og installere Google Analytics Opt-out Browser Add-on for din nÄvÊrende nettleser ved Ä fÞlge denne linken http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.
 
Data vi samler inn direkte
Kontakte oss
Du kan enkelt kontakte oss via e-post, telefon eller sosiale medier. I dette tilfellet lagrer og behandler vi fÞlgende data fra deg: Navn, e-postadresse, telefonnummer, samt annen personlig data du gir nÄr du kontakter oss. Denne dataen samles og behandles utelukkende for Ä kontakte deg og behandle forespÞrselen din, og deretter slettet, med mindre det er en juridisk forpliktelse til Ä beholde den. De juridiske grunnlagene for behandlingen er kontrakt og vÄr legitime interesse.
 
Vi er til stede pÄ sosiale medier (for Þyeblikket Facebook og LinkedIn). Hvis du kontakter eller kobler deg til oss via sosiale medieplattformer, er vi og den relevante sosiale medieplattformen sammen ansvarlige for behandlingen av dataen din og inngÄr en sÄkalt felles kontrolleravtale. Det juridiske grunnlaget er vÄr legitime interesse, ditt samtykke eller, i noen tilfeller, oppstart av en kontrakt.
 
Databehandling og kundestĂžtte
For optimal databehandling og kundestÞtte kan vi lagre dataen relatert til din bruk av tjenestene vÄre hos oss i vÄrt Microsoft Business Central ERP-system levert av Microsoft. Denne databehandlingen er basert pÄ vÄr legitime interesse i Ä tilby vÄr kundetjeneste.
 
Brukerkonto
For Ä bruke tjenestene vÄre, kan du registrere deg og logge inn. OgsÄ her lagrer vi data for Ä opprette en brukerkonto for deg: Navn, e-postadresse, valgt passord. Vi lagrer denne dataen sÄ lenge du er registrert hos oss. Hvis du sletter kontoen din, vil vi slette dataen din, med mindre det er en juridisk oppbevaringsperiode fra vÄr side. I sÄ fall mÄ vi lagre dataen din lenger. De juridiske grunnlagene for behandlingen er ditt samtykke, levering av vÄre kontraktstjenester og vÄr legitime interesse.
 
Ordrebehandling
Vi behandler fornavnet ditt, etternavn, e-postadresse, leverings- og fakturaadresse, hvis forskjellig, og dataen relatert til kontrakten med oss for Ä hÄndtere det kontraktsmessige forholdet mellom deg og oss. Det juridiske grunnlaget for databehandlingen er kontrakt.
 
Betalingsdata
Hvis du gjÞr et kjÞp, vil betalingen din bli behandlet via vÄr betalingstjenesteleverandÞr Sana Pay av Sana Commerce EMEA B.V som bruker Adyen som backend. Betalingsdata blir utelukkende behandlet gjennom Shopify, og vi har ingen tilgang til eventuell betalingsdata du mÄtte sende inn. Det juridiske grunnlaget for levering av et betalingssystem er etablering og gjennomfÞring av kontrakten.
 
Nyhetsbrev
Hvis du har samtykket til Ä motta vÄrt nyhetsbrev, vil vi bruke e-postadressen din til Ä sende deg informasjon om vÄre tjenester, kampanjer og nyheter. Du kan trekke tilbake ditt samtykke til Ä motta nyhetsbrevet nÄr som helst med virkning for fremtiden. Du vil finne avmeldingslinken pÄ slutten av hvert nyhetsbrev. Tilbaketrekking fÞrer til sletting av den innsamlede brukerdataen. Det juridiske grunnlaget er ditt samtykke samt vÄr legitime interesse.
 
MarkedsfĂžring
I den grad du har gitt oss ditt separate samtykke til Ä behandle dataene dine for markedsfÞrings- og reklameformÄl, har vi rett til Ä kontakte deg for disse formÄlene via de kommunikasjonskanalene du har gitt ditt samtykke til.
 
Du kan gi oss ditt samtykke pÄ flere mÄter, inkludert ved Ä velge en boks pÄ et skjema hvor vi ber om tillatelse til Ä sende deg markedsfÞringsinformasjon, eller noen ganger er ditt samtykke underforstÄtt fra dine interaksjoner eller kontraktsmessige forhold til oss. Hvor ditt samtykke er underforstÄtt, er det pÄ grunnlag av at du ville ha en rimelig forventning om Ä motta en markedsfÞringskommunikasjon basert pÄ dine interaksjoner eller kontraktsmessige forhold til oss.
 
Direkte markedsfÞring tar generelt form av e-post, men kan ogsÄ inkludere andre mindre tradisjonelle eller fremvoksende kanaler. Disse kontaktformene vil bli administrert av oss eller av vÄre kontrakterte tjenesteleverandÞrer. Hver direkte adressert markedsfÞring sendt eller utfÞrt av oss eller pÄ vÄre vegne vil inkludere en mÄte hvorpÄ du kan avmelde eller velge bort.
 
Økonomiske analyser og markedsundersÞkelser
Av forretningsmessige Ärsaker analyserer vi dataene vi har om forretningstransaksjoner, kontrakter, forespÞrsler, surfing-adferd osv., hvor persongruppen kan inkludere kontraktsparter, interessenter og brukere av vÄre tjenester.
 
Analysene utfÞres for formÄl med forretningsevalueringer og markedsundersÞkelser. Analysene tjener oss alene og blir ikke offentliggjort eksternt, og behandles ved bruk av anonyme analyser med oppsummerte og/eller anonymiserte verdier. Videre tar vi hensyn til brukernes personvern og behandler dataene for analyseformÄl sÄ pseudonymt som mulig og, om mulig, anonymt (f.eks. som oppsummerte data).
 
Prinsipper for behandling av personopplysninger
Lagring og oppbevaring
SÄ langt det er nÞdvendig, behandler og lagrer vi dine personopplysninger for varigheten av vÄrt forretningsforhold, som ogsÄ inkluderer for eksempel oppstart og utfÞrelse av en kontrakt.
 
I tillegg er vi underlagt forskjellige lagrings- og dokumentasjonsforpliktelser, som fÞlger av de minimale lovpÄlagte oppbevaringsperiodene. De spesifiserte oppbevarings- og dokumentasjonsperiodene er fra to til seks Är.
 
Sikkerhet
VÄrt nettsted bruker SSL eller TLS-kryptering for Ä sikre sikker databehandling og for Ä beskytte overfÞringen av konfidensielt innhold, som for eksempel bestillinger, innloggingsdata eller kontaktforespÞrsler som du sender til oss. Vi har ogsÄ implementert en rekke sikkerhetstiltak ("tekniske og organisatoriske tiltak"), for eksempel kryptering eller behov-for-Ä-vite-tilgang, for Ä sikre mest mulig beskyttelse av personopplysninger som behandles gjennom dette nettstedet.
 
Likevel kan databaserte dataoverfÞringer alltid ha sikkerhetsbrudd, slik at absolutt beskyttelse ikke kan garanteres. Og databaser eller datasett som inkluderer personopplysninger kan bli brutt utilsiktet eller gjennom feil inntrengning. NÄr vi blir oppmerksomme pÄ et datainnbrudd, vil vi varsle alle berÞrte individer hvis personopplysninger kan ha blitt kompromittert sÄ raskt som mulig etter at bruddet ble oppdaget.
 
Spesielle kategoridata
Med mindre det spesifikt kreves ved bruk av tjenestene vÄre og det oppnÄs uttrykkelig samtykke for den tjenesten, behandler vi ikke spesielle kategoridata.
 
Automatisert beslutningstaking
Automatisert beslutningstaking er prosessen med Ă„ ta en beslutning ved automatiserte midler uten menneskelig involvering. Automatisert beslutningstaking, inkludert profilering, finner ikke sted.
 
Ikke selg
Vi selger ikke dine personopplysninger.
 
Deling og avslĂžring
Vi vil ikke avslÞre eller pÄ annen mÄte distribuere dine personopplysninger til tredjeparter med mindre dette er i) nÞdvendig for utfÞrelsen av tjenestene vÄre, inkludert vÄr fraktformidler, og ii) du har samtykket til avslÞringen, iii) eller hvis vi juridisk er forpliktet til Ä gjÞre det, for eksempel ved rettsordre eller hvis det er nÞdvendig for Ä stÞtte kriminelle eller juridiske undersÞkelser eller andre juridiske prosedyrer; eller prosedyrer i inn- eller utland eller for Ä oppfylle vÄre legitime interesser.
 
Internasjonal overfĂžring
Vi kan overfÞre dine personopplysninger til andre selskaper etter behov for formÄlene beskrevet i denne personvernpolicyen. For Ä gi tilstrekkelig beskyttelse for dine personopplysninger nÄr de overfÞres, har vi kontraktsmessige ordninger angÄende slike overfÞringer. Vi tar alle rimelige tekniske og organisatoriske tiltak for Ä beskytte de personopplysningene vi overfÞrer.
 
Dine rettigheter og privilegier
Personvernsrettigheter
I henhold til DPA og GDPR kan du utĂžve fĂžlgende rettigheter:
● Rett til informasjon
● Rett til retting
● Rett til sletting
● Rett til dataportabilitet
● Rett til innsigelse
● Rett til Ă„ trekke tilbake samtykke
● Rett til Ă„ klage til en tilsynsmyndighet
● Rett til ikke Ă„ vĂŠre gjenstand for en beslutning basert utelukkende pĂ„ automatisert behandling.
 
Hvis du har spÞrsmÄl om arten av personopplysningene vi holder om deg, eller hvis du Þnsker Ä utÞve noen av rettighetene dine, vennligst kontakt oss.
 
Oppdatering av informasjonen din
Hvis du mener at informasjonen vi har om deg er unĂžyaktig eller at vi ikke lenger har rett til Ă„ bruke den og Ăžnsker Ă„ be om retting, sletting eller innsigelse mot behandlingen av den, vennligst gjĂžr det ved Ă„ kontakte oss.
 
Trekke tilbake ditt samtykke
Du kan nÄr som helst trekke tilbake samtykker du har gitt ved Ä kontakte oss. Lovligheten av databehandlingen som ble utfÞrt tilbakekallingen forblir upÄvirket av tilbaketrekkingen.
 
ForespĂžrsel om tilgang
Dersom du Þnsker Ä sende en forespÞrsel om tilgang for den registrerte, kan du informere oss skriftlig om det. Vi vil svare pÄ forespÞrsler om tilgang og korreksjon sÄ snart som mulig. Skulle vi ikke kunne svare pÄ forespÞrselen din innen tretti (30) dager, vil vi informere deg om hvorfor og nÄr vi vil kunne svare pÄ forespÞrselen din. Hvis vi ikke kan gi deg noen personopplysninger eller gjÞre en korreksjon du har bedt om, vil vi informere deg om hvorfor.
 
Klage til en tilsynsmyndighet
Du har rett til Ä klage over vÄr behandling av personopplysninger til en tilsynsmyndighet ansvarlig for databeskyttelse. Tilsynsmyndigheten i Norge er Datatilsynet, Trelastgata 3, 0191 Oslo, Norge, www.datatilsynet.no.
 
Gyldighet og spÞrsmÄl
Denne personvernpolicyen ble sist oppdatert lÞrdag 17. juni 2023, og er den gjeldende og gyldige versjonen. Vi Þnsker imidlertid Ä pÄpeke at det fra tid til annen, pÄ grunn av faktiske eller juridiske endringer, kan vÊre nÞdvendig med en revisjon av denne policyen. Hvis du har noen spÞrsmÄl om denne policyen eller vÄre praksiser for databeskyttelse, er du velkommen til Ä sende en e-post til post@partech.no, ringe +47 55 98 19 00 eller skrive til oss pÄ ovennevnte adresse.
 
 
 
 
 
PERSONVERNERKLÆRING

Sist oppdatert 17. Juni 2023



Velkommen til ParTech og vÄr nettside og nettbutikk pÄ www.partech.no. Denne personvernpolicyen beskriver vÄre metoder for Ä samle inn, bruke, beskytte og dele de personopplysningene vi samler fra deg nÄr du besÞker nettstedet vÄrt og bruker tjenestene vÄre.
 
Generell Informasjon
Hvilken lov gjelder?
I prinsippet vil vi kun bruke dine personopplysninger i samsvar med gjeldende personvernlover, spesielt Norges personopplysningslov av 15. juni 2018 nr. 38 og EU's motstykke General Data Protection Regulation ("GDPR").
 
Hva er personopplysninger?
Personopplysninger er enhver informasjon relatert til personlige eller materielle forhold som gjelder en identifisert eller identifiserbar person. Dette inkluderer for eksempel navnet ditt, fĂždselsdato, e-postadresse, postadresse eller telefonnummer, samt online identifikatorer som IP-adressen din.
 
Hva er behandling?
"Behandling" betyr enhver operasjon eller sett med operasjoner som utfÞres pÄ personopplysninger, uavhengig av om det skjer automatisk eller ikke. Begrepet er bredt og dekker stort sett enhver hÄndtering av data.
 
Hvem er ansvarlig for databehandlingen?
Den ansvarlige part i henhold til personoppslysningsloven og GDPR er ParTech AS, Storebotn 43, 5309 KleppestÞ, Norge ("ParTech", "vi", "oss", eller "vÄr"). Hvis du har spÞrsmÄl om denne policyen eller vÄr praksis for databeskyttelse, kan du gjerne sende e-post til post@partech.no, ringe +47 55 98 19 00 eller skrive til oss pÄ adressen ovenfor.
 
Hva er de juridiske grunnlagene for behandling?
I samsvar med PDL og GDPR, mÄ vi ha minst ett av fÞlgende juridiske grunnlag for Ä behandle dine personopplysninger:
 
● Samtykke – Dette er nĂ„r vi har bedt deg om Ă„ gi eksplisitt tillatelse til Ă„ behandle dataene dine for et bestemt formĂ„l.
 
● Avtale – Dette er nĂ„r vi behandler informasjonen din for Ă„ oppfylle en avtale vi har inngĂ„tt med deg eller svare pĂ„ meldingene dine, e-poster, innlegg, anrop, osv.
 
● Berettiget interesse – Dette er nĂ„r vi baserer oss pĂ„ vĂ„re interesser som en grunn til behandling, generelt er dette for Ă„ gi deg de beste produktene og tjenesten pĂ„ den sikreste og mest passende mĂ„ten. SelvfĂžlgelig, fĂžr vi baserer oss pĂ„ noen av disse legitime interessene, veier vi dem mot dine interesser og sĂžrger for at de er overbevisende nok og ikke vil forĂ„rsake noen uberettiget skade.
 
● Juridisk forpliktelse – Dette er nĂ„r vi har en lovbestemt eller annen juridisk forpliktelse til Ă„ behandle informasjonen, som for arkivering eller etterforskning av kriminalitet.
 
Data vi automatisk samler inn
Loggdata
Selv om du ikke logger inn eller registrerer deg pÄ nettstedet vÄrt, men bare surfer pÄ nettstedet, blir data samlet inn, lagret og behandlet av oss. Dette inkluderer spesifikt IP-adressen til datamaskinen din, dato og tidspunkt for tilgang, navn og URL pÄ den Äpnede filen, brukt nettleser, antall overfÞrte bytes, status for sidehenting, Þktnings-ID, henvisende URL.
Hosting
For Ä tilby nettstedet vÄrt, bruker vi tjenestene til Sana Commerce fra tjenesteleverandÞren Sana Commerce EMEA B.V. som behandler all data i forbindelse med driften av nettstedet vÄrt pÄ vÄre vegne. Det juridiske grunnlaget for databehandlingen er vÄr legitime interesse i Ä tilby nettstedet vÄrt.
 
Tilveiebringelse av butikken
Vi bruker ogsÄ butikksystemet til Sana Commerce. Alle data som samles inn i butikken vÄr behandles pÄ Sana Commerce sine globale servere. Det juridiske grunnlaget for databehandlingen er vÄr legitime interesse i Ä tilby butikken vÄr.
 
Informasjonskapsler (Cookies)
Vi bruker sÄkalte informasjonskapsler pÄ nettstedet vÄrt. Informasjonskapsler er informasjonsstykker som overfÞres fra vÄr webserver eller tredjeparts webservere til nettleseren din og lagres der for senere henting. Informasjonskapsler kan vÊre smÄ filer eller andre typer informasjonslagring. Det er forskjellige typer informasjonskapsler: i) NÞdvendige informasjonskapsler. NÞdvendige informasjonskapsler er nÞdvendige for Ä tilby et korrekt og brukervennlig nettsted; og ii) Ikke-nÞdvendige informasjonskapsler. Ikke-nÞdvendige informasjonskapsler er alle informasjonskapsler som ikke faller innenfor definisjonen av nÞdvendige informasjonskapsler, slik som informasjonskapsler som brukes for Ä analysere din atferd pÄ et nettsted ("analytiske" informasjonskapsler) eller informasjonskapsler som brukes for Ä vise deg annonser ("annonserings" informasjonskapsler).
 
Som fastsatt i Norges MarkedsfĂžringskontrolloven (“MFL”) og EUs direktiv om personvern og elektronisk kommunikasjon (“PECD”), mĂ„ vi innhente samtykke for bruk av Ikke-nĂždvendige informasjonskapsler. For mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker, vennligst se vĂ„r Cookie Policy. Det juridiske grunnlaget for behandlingen er vĂ„r legitime interesse og ditt samtykke.
 
Samtykke til informasjonskapsler
Nettstedet vÄrt bruker et sÄkalt verktÞy for samtykke til informasjonskapsler for Ä innhente ditt samtykke til lagring av informasjonskapsler og for Ä dokumentere dette samtykket. NÄr du gÄr inn pÄ nettstedet vÄrt, blir fÞlgende personopplysninger overfÞrt til oss: a) Ditt samtykke eller tilbakekall av ditt samtykke; b) Din IP-adresse; c) Informasjon om nettleseren din; d) Informasjon om enheten din; d) Tidspunkt for besÞket ditt pÄ nettstedet. Grunnlaget for behandlingen er vÄr legitime interesse og ditt samtykke.
 
Google Fonts
Vi integrerer skrifttyper fra leverandÞren Google LLC, hvor brukerens data kun brukes for Ä vise skrifttypene i brukerens nettleser. Integrasjonen er basert pÄ min legitime interesse i en teknisk sikker, vedlikeholdsfri og effektiv bruk av skrifttyper, deres ensartede visning og med tanke pÄ mulige lisensrestriksjoner for deres integrasjon. Det juridiske grunnlaget for denne behandlingen er vÄr legitime interesse.
 
Google Maps
Nettstedet vÄrt bruker Google Maps API for visuelt Ä vise geografisk informasjon. NÄr du bruker Google Maps, samler, behandler og bruker Google ogsÄ data om besÞkendes bruk av kartfunksjonene. Du kan finne mer informasjon om databehandling av Google i Googles personvernregler. Der kan du ogsÄ endre dine personlige personverninnstillinger i personvernsenteret. Integrasjonen av Google Maps representerer en legitim interesse.
 
Google Tag Manager
Vi bruker Google Tag Manager av Google LLC som lar nettsidekoder bli administrert via et grensesnitt. Google Tag Manager implementerer kun koder. Ingen informasjonskapsler settes, og ingen personopplysninger samles inn. Google Tag Manager utlÞser andre koder som kan samle inn data, men har selv ikke tilgang til disse dataene. Det juridiske grunnlaget for Ä bruke Google Tag Manager er vÄr legitime interesse.
 
Matomo
Vi bruker Matomo (tidligere kjent som Piwik), en tjeneste levert av InnoCraft Ltd, for nettanalyse. Innunder rekkevidden av Matomo-analysen behandles fÞlgende data basert pÄ vÄre legitime interesser (dvs. interesse i analysen, optimalisering og Þkonomisk drift av vÄr nettbaserte tjeneste): a) typen og versjonen av nettleseren du bruker, b) operativsystemet du bruker, ditt opprinnelsesland, datoen og tidspunktet for serverforespÞrselen, c) antall besÞk, tiden du tilbringer pÄ nettstedet og d) de eksterne linkene du klikker pÄ. Brukerens IP-adresse anonymiseres fÞr den lagres.
 
Google Analytics
Vi bruker Google Analytics levert av Google LLC, pÄ vÄrt nettsted. Google Analytics bruker informasjonskapsler for Ä analysere hvordan brukere bruker nettstedet vÄrt pÄ tvers av flere enheter. Informasjonen som genereres av informasjonskapslene om din bruk av nettstedet vÄrt overfÞres til og lagres av Google, inkludert overfÞring til USA. FÞlgende data behandles gjennom bruk av Google Analytics: a) 3 byte av IP-adressen til systemet som ble kalt opp av nettstedets besÞkende (anonymisert IP-adresse), b) nettstedet som ble kalt opp, c) nettstedet hvorfra brukeren nÄdde den Äpne siden pÄ mitt nettsted (refererende), d) delsidene som ble Äpnet fra nettstedet, e) tiden brukt pÄ nettstedet, og f) hyppigheten av tilgang til nettstedet. Google sier at det ikke vil knytte din IP-adresse til annen data de har. Du kan deaktivere sporing av Google Analytics for fremtiden ved Ä laste ned og installere Google Analytics Opt-out Browser Add-on for din nÄvÊrende nettleser ved Ä fÞlge denne linken http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.
 
Data vi samler inn direkte
Kontakte oss
Du kan enkelt kontakte oss via e-post, telefon eller sosiale medier. I dette tilfellet lagrer og behandler vi fÞlgende data fra deg: Navn, e-postadresse, telefonnummer, samt annen personlig data du gir nÄr du kontakter oss. Denne dataen samles og behandles utelukkende for Ä kontakte deg og behandle forespÞrselen din, og deretter slettet, med mindre det er en juridisk forpliktelse til Ä beholde den. De juridiske grunnlagene for behandlingen er kontrakt og vÄr legitime interesse.
 
Vi er til stede pÄ sosiale medier (for Þyeblikket Facebook og LinkedIn). Hvis du kontakter eller kobler deg til oss via sosiale medieplattformer, er vi og den relevante sosiale medieplattformen sammen ansvarlige for behandlingen av dataen din og inngÄr en sÄkalt felles kontrolleravtale. Det juridiske grunnlaget er vÄr legitime interesse, ditt samtykke eller, i noen tilfeller, oppstart av en kontrakt.
 
Databehandling og kundestĂžtte
For optimal databehandling og kundestÞtte kan vi lagre dataen relatert til din bruk av tjenestene vÄre hos oss i vÄrt Microsoft Business Central ERP-system levert av Microsoft. Denne databehandlingen er basert pÄ vÄr legitime interesse i Ä tilby vÄr kundetjeneste.
 
Brukerkonto
For Ä bruke tjenestene vÄre, kan du registrere deg og logge inn. OgsÄ her lagrer vi data for Ä opprette en brukerkonto for deg: Navn, e-postadresse, valgt passord. Vi lagrer denne dataen sÄ lenge du er registrert hos oss. Hvis du sletter kontoen din, vil vi slette dataen din, med mindre det er en juridisk oppbevaringsperiode fra vÄr side. I sÄ fall mÄ vi lagre dataen din lenger. De juridiske grunnlagene for behandlingen er ditt samtykke, levering av vÄre kontraktstjenester og vÄr legitime interesse.
 
Ordrebehandling
Vi behandler fornavnet ditt, etternavn, e-postadresse, leverings- og fakturaadresse, hvis forskjellig, og dataen relatert til kontrakten med oss for Ä hÄndtere det kontraktsmessige forholdet mellom deg og oss. Det juridiske grunnlaget for databehandlingen er kontrakt.
 
Betalingsdata
Hvis du gjÞr et kjÞp, vil betalingen din bli behandlet via vÄr betalingstjenesteleverandÞr Sana Pay av Sana Commerce EMEA B.V som bruker Adyen som backend. Betalingsdata blir utelukkende behandlet gjennom Shopify, og vi har ingen tilgang til eventuell betalingsdata du mÄtte sende inn. Det juridiske grunnlaget for levering av et betalingssystem er etablering og gjennomfÞring av kontrakten.
 
Nyhetsbrev
Hvis du har samtykket til Ä motta vÄrt nyhetsbrev, vil vi bruke e-postadressen din til Ä sende deg informasjon om vÄre tjenester, kampanjer og nyheter. Du kan trekke tilbake ditt samtykke til Ä motta nyhetsbrevet nÄr som helst med virkning for fremtiden. Du vil finne avmeldingslinken pÄ slutten av hvert nyhetsbrev. Tilbaketrekking fÞrer til sletting av den innsamlede brukerdataen. Det juridiske grunnlaget er ditt samtykke samt vÄr legitime interesse.
 
MarkedsfĂžring
I den grad du har gitt oss ditt separate samtykke til Ä behandle dataene dine for markedsfÞrings- og reklameformÄl, har vi rett til Ä kontakte deg for disse formÄlene via de kommunikasjonskanalene du har gitt ditt samtykke til.
 
Du kan gi oss ditt samtykke pÄ flere mÄter, inkludert ved Ä velge en boks pÄ et skjema hvor vi ber om tillatelse til Ä sende deg markedsfÞringsinformasjon, eller noen ganger er ditt samtykke underforstÄtt fra dine interaksjoner eller kontraktsmessige forhold til oss. Hvor ditt samtykke er underforstÄtt, er det pÄ grunnlag av at du ville ha en rimelig forventning om Ä motta en markedsfÞringskommunikasjon basert pÄ dine interaksjoner eller kontraktsmessige forhold til oss.
 
Direkte markedsfÞring tar generelt form av e-post, men kan ogsÄ inkludere andre mindre tradisjonelle eller fremvoksende kanaler. Disse kontaktformene vil bli administrert av oss eller av vÄre kontrakterte tjenesteleverandÞrer. Hver direkte adressert markedsfÞring sendt eller utfÞrt av oss eller pÄ vÄre vegne vil inkludere en mÄte hvorpÄ du kan avmelde eller velge bort.
 
Økonomiske analyser og markedsundersÞkelser
Av forretningsmessige Ärsaker analyserer vi dataene vi har om forretningstransaksjoner, kontrakter, forespÞrsler, surfing-adferd osv., hvor persongruppen kan inkludere kontraktsparter, interessenter og brukere av vÄre tjenester.
 
Analysene utfÞres for formÄl med forretningsevalueringer og markedsundersÞkelser. Analysene tjener oss alene og blir ikke offentliggjort eksternt, og behandles ved bruk av anonyme analyser med oppsummerte og/eller anonymiserte verdier. Videre tar vi hensyn til brukernes personvern og behandler dataene for analyseformÄl sÄ pseudonymt som mulig og, om mulig, anonymt (f.eks. som oppsummerte data).
 
Prinsipper for behandling av personopplysninger
Lagring og oppbevaring
SÄ langt det er nÞdvendig, behandler og lagrer vi dine personopplysninger for varigheten av vÄrt forretningsforhold, som ogsÄ inkluderer for eksempel oppstart og utfÞrelse av en kontrakt.
 
I tillegg er vi underlagt forskjellige lagrings- og dokumentasjonsforpliktelser, som fÞlger av de minimale lovpÄlagte oppbevaringsperiodene. De spesifiserte oppbevarings- og dokumentasjonsperiodene er fra to til seks Är.
 
Sikkerhet
VÄrt nettsted bruker SSL eller TLS-kryptering for Ä sikre sikker databehandling og for Ä beskytte overfÞringen av konfidensielt innhold, som for eksempel bestillinger, innloggingsdata eller kontaktforespÞrsler som du sender til oss. Vi har ogsÄ implementert en rekke sikkerhetstiltak ("tekniske og organisatoriske tiltak"), for eksempel kryptering eller behov-for-Ä-vite-tilgang, for Ä sikre mest mulig beskyttelse av personopplysninger som behandles gjennom dette nettstedet.
 
Likevel kan databaserte dataoverfÞringer alltid ha sikkerhetsbrudd, slik at absolutt beskyttelse ikke kan garanteres. Og databaser eller datasett som inkluderer personopplysninger kan bli brutt utilsiktet eller gjennom feil inntrengning. NÄr vi blir oppmerksomme pÄ et datainnbrudd, vil vi varsle alle berÞrte individer hvis personopplysninger kan ha blitt kompromittert sÄ raskt som mulig etter at bruddet ble oppdaget.
 
Spesielle kategoridata
Med mindre det spesifikt kreves ved bruk av tjenestene vÄre og det oppnÄs uttrykkelig samtykke for den tjenesten, behandler vi ikke spesielle kategoridata.
 
Automatisert beslutningstaking
Automatisert beslutningstaking er prosessen med Ă„ ta en beslutning ved automatiserte midler uten menneskelig involvering. Automatisert beslutningstaking, inkludert profilering, finner ikke sted.
 
Ikke selg
Vi selger ikke dine personopplysninger.
 
Deling og avslĂžring
Vi vil ikke avslÞre eller pÄ annen mÄte distribuere dine personopplysninger til tredjeparter med mindre dette er i) nÞdvendig for utfÞrelsen av tjenestene vÄre, inkludert vÄr fraktformidler, og ii) du har samtykket til avslÞringen, iii) eller hvis vi juridisk er forpliktet til Ä gjÞre det, for eksempel ved rettsordre eller hvis det er nÞdvendig for Ä stÞtte kriminelle eller juridiske undersÞkelser eller andre juridiske prosedyrer; eller prosedyrer i inn- eller utland eller for Ä oppfylle vÄre legitime interesser.
 
Internasjonal overfĂžring
Vi kan overfÞre dine personopplysninger til andre selskaper etter behov for formÄlene beskrevet i denne personvernpolicyen. For Ä gi tilstrekkelig beskyttelse for dine personopplysninger nÄr de overfÞres, har vi kontraktsmessige ordninger angÄende slike overfÞringer. Vi tar alle rimelige tekniske og organisatoriske tiltak for Ä beskytte de personopplysningene vi overfÞrer.
 
Dine rettigheter og privilegier
Personvernsrettigheter
I henhold til DPA og GDPR kan du utĂžve fĂžlgende rettigheter:
● Rett til informasjon
● Rett til retting
● Rett til sletting
● Rett til dataportabilitet
● Rett til innsigelse
● Rett til Ă„ trekke tilbake samtykke
● Rett til Ă„ klage til en tilsynsmyndighet
● Rett til ikke Ă„ vĂŠre gjenstand for en beslutning basert utelukkende pĂ„ automatisert behandling.
 
Hvis du har spÞrsmÄl om arten av personopplysningene vi holder om deg, eller hvis du Þnsker Ä utÞve noen av rettighetene dine, vennligst kontakt oss.
 
Oppdatering av informasjonen din
Hvis du mener at informasjonen vi har om deg er unĂžyaktig eller at vi ikke lenger har rett til Ă„ bruke den og Ăžnsker Ă„ be om retting, sletting eller innsigelse mot behandlingen av den, vennligst gjĂžr det ved Ă„ kontakte oss.
 
Trekke tilbake ditt samtykke
Du kan nÄr som helst trekke tilbake samtykker du har gitt ved Ä kontakte oss. Lovligheten av databehandlingen som ble utfÞrt tilbakekallingen forblir upÄvirket av tilbaketrekkingen.
 
ForespĂžrsel om tilgang
Dersom du Þnsker Ä sende en forespÞrsel om tilgang for den registrerte, kan du informere oss skriftlig om det. Vi vil svare pÄ forespÞrsler om tilgang og korreksjon sÄ snart som mulig. Skulle vi ikke kunne svare pÄ forespÞrselen din innen tretti (30) dager, vil vi informere deg om hvorfor og nÄr vi vil kunne svare pÄ forespÞrselen din. Hvis vi ikke kan gi deg noen personopplysninger eller gjÞre en korreksjon du har bedt om, vil vi informere deg om hvorfor.
 
Klage til en tilsynsmyndighet
Du har rett til Ä klage over vÄr behandling av personopplysninger til en tilsynsmyndighet ansvarlig for databeskyttelse. Tilsynsmyndigheten i Norge er Datatilsynet, Trelastgata 3, 0191 Oslo, Norge, www.datatilsynet.no.
 
Gyldighet og spÞrsmÄl
Denne personvernpolicyen ble sist oppdatert lÞrdag 17. juni 2023, og er den gjeldende og gyldige versjonen. Vi Þnsker imidlertid Ä pÄpeke at det fra tid til annen, pÄ grunn av faktiske eller juridiske endringer, kan vÊre nÞdvendig med en revisjon av denne policyen. Hvis du har noen spÞrsmÄl om denne policyen eller vÄre praksiser for databeskyttelse, er du velkommen til Ä sende en e-post til post@partech.no, ringe +47 55 98 19 00 eller skrive til oss pÄ ovennevnte adresse.